fbpx

Programa d’Activitats Dirigides

Gaudeix del nostre Programa d’Activitats Dirigides, molt variat i actual. Inscriu-te i podràs fer totes les classes que vulguis a la setmana. Les activitats estan dirigides per un gran equip d’instructors que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius. Consulta la descripció de les activitats per saber quines s’adapten més a tu.

Preguntes freqüents

Què he de fer per poder realitzar qualsevol activitat dirigida al Club?

Només caldrà que tinguis la quota plus, la qual inclou les activitats dirigides.

Com puc fer la reserva de les classes?

En la gran majoria d’activitats no és necessària la reserva, només caldrà que facis servir el teu carnet de soci/a. Excepte en Spinning, que caldrà que reservis la teva bicicleta a través de l’àrea de soci de l’APP o de la web fins a 24 hores abans. També pots utilitzar el punt de reserva electrònica ubicat a la Sala de Fitness.

Quin es el meu usuari i contrasenya?

Necessites un usuari i contrasenya per poder accedir a l’àrea reservada per a socis de l’APP, de la web o del tòtem de la Sala de Fitness. Si encara no el tens pots sol·licitar-lo a la recepció del Club. Recomanem que, per motius de seguretat, un cop que hagis accedit al teu compte per primera vegada, canviïs la teva contrasenya.

Què faig si he oblidat el meu usuari i/o contrasenya?

Dirigeix-te a la recepció del Club amb el teu carnet de soci/a i et facilitarem un nou usuari i/o contrasenya.

Que passa si tinc plaça reservada i no vinc a fer la classe?

Si no pots fer ús de la teva plaça, cancel·la la reserva via online, per a què un altre usuari pugui beneficiar-se’n. Pots cancel·lar-la en qualsevol moment i com a màxim amb 30 minuts d’antelació de l’inici de la classe. El fet de no cancel·lar les classes serà penalitzat amb 7 dies sense poder fer reserves.

Puc cedir la meva reserva online a un altre soci?

No, les reserves són personals i intransferibles.

Què passa si arribo tard a la classe?

És obligatori ser puntual, ja que la reserva quedarà anul·lada si no et presentes 5 minuts abans d’iniciar la sessió reservada. No obstant, i en el cas que hi hagi plaça lliure a l’activitat, podràs accedir en els primers 5 minuts. Per respectar el bon funcionament de l’activitat, no es permetrà entrar a la classe passats els 5 minuts.

Puc accedir a una classe sense fer la reserva online?

Només requereixen reserva les classes d’Spinning. En el cas de no poder fer reserva online perquè no hi ha places disponibles, i si queda alguna plaça lliure passats els 5 minuts de l’inici de l’activitat, podrà ser ocupada per algú que no hagi pogut reservar l’activitat.