Actualitat

El juvenil femení de waterpolo s’emporta per 2n any consecutiu la BWMF Cup

En l’ultima jornada de l’any, l’equip absolut femení de waterpolo es va enfrontar a un rival directe, el CN Madrid Moscardo. En un gran partit on estaven en joc les places de promoció, les noies del primer equip es van imposar per 10 a 5. Amb aquest resultat l’equip agafa aire i se’n surt de les últimes places de la classificació situant-se en la 7ª posició de la classificació.

Per la seva part, el segon equip masculí, va assolir dues victòries en els dos partits que va disputar abans de les festes de Nadal, i es situa líder provisional de la 1ª divisió masculina Catalana.

També durant aquestes festes nadalenques, s’han disputat diferents torneigs de waterpolo:

  • El OPEN TURBO CHRISTMAS CUP, en categories benjamina (a Molins de Rei) i alevina (a Sabadell). On vàrem participar amb 3 equips (1 benjamí mixt, 1 aleví femení i 1 aleví masculí). La classificació final va ser la següent: l’aleví masculí 6è, el femení 11è i el benjamí 8è.

  • El BWMF CUP a Lloret de Mar, en categoria juvenil femenina i masculina. En aquest torneig internacional, vàrem participar amb 2 equips: un masculí i un femení. Destaquem la primera posició i per tant campió de la BWMF Cup per segon any consecutiu de l’equip juvenil femení, on la Paula Rutgers, la Laia Soriano, l’Ariadna Ruiz i el David Martin van formar part de l’equip ideal 2017. Per la seva part, el juvenil masculí va assolir una meritòria 7ª posició i Javier Carrasco va ser el màxim golejador del torneig. L’enhorabona a totes i a tots pel seu gran paper durant aquesta competició!

Els resultats amb detall de tots els partits es poden consultar en aquest enllaç.