Actualitat

Una trentena de nedadors/es es desplacen a Cardedeu per disputar la 5a jornada de la lliga catalana benjamina i 3a pre-benjamina

Dissabte una trentena de nedadores i nedadors de les categories benjamina i pre-benjamina de natació del Club, es van desplaçar fins a Cardedeu per disputar la 5a jornada de la lliga catalana i la 3a respectivament. Els més petits de l’escola esportiva van demostrar que continuen progressant en tots els elements necessaris per fer front a la propera cita important, la prova de nivell benjamina, on s’avalua l’assoliment dels diferents elements tècnics i els donarà opcions per participar a la Final Territorial (Campionat de Catalunya).

Actualment els benjamins es troben a la 24a posició a la lliga baixant tres posicions, mentre que els pre-benjamins ocupen la 28a, la millor posició de les últimes 4 temporades. Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.

Aquest cap de setmana l’equip aleví i infantil estan citats a Badia del Vallès on es celebrarà la 5a i 4a jornada respectivament de la lliga catalana, mentre que els júniors i absoluts disputaran el Trofeu de Primavera a la mateixa instal·lació.