Actualitat

Un nadal ple de waterpolo a la Turbo Christmas Cup HABAWABA i la BWMF 2018 Junior

El cap de setmana del 22 i 23 de desembre va ser l’últim per la majoria d’equips del Club. Els dos primers equips absoluts de waterpolo van acabar l’any amb dues derrotes que no els ha fet perdre posicions a la classificació. L’equip masculí va caure a la piscina de l’UE Horta (12-10), però continua líder a la classificació empatat a punts amb el CN Sant Feliu. Per la seva part, l’equip femení va caure de manera més clara davant les terceres classificades, el CE Mediterrani (12-4). Amb aquest resultat les noies es situen a la sisena posició igualades amb el CN Terrassa.

També, la jugadora de waterpolo Elena Ruiz ha participat a uns entrenaments de la selecció espanyola cadet, del 27 al 30 de desembre, juntament amb la selecció italiana al CAR de Sant Cugat. Durant les mateixes dates, les jugadores del primer equip femení de waterpolo Raquel Prieto i Ariadna Ruiz van estar convocades als entrenaments contra Itàlia amb la selecció espanyola juvenil a Roma.

D’altra banda, durant aquestes festes de nadal també hi hagut diferents torneigs de waterpolo. Els dos equip juvenils (femení i masculí), van disputar la BWMF 2018 Junior a Lloret de Mar, un equip benjamí va estar present a la Turbo Christmas Cup HABAWABA Benjamí a Molins de Rei, i dos equips alevins, un masculí i un femení, al Turbo Christmas Cup HABAWABA Aleví a Sabadell. Les classificacions assolides pels nostres equips van ser:

  • Juvenil femení: 4ª posició, amb la nostra jugadora Carlota Alonso escollida en l’equip ideal.
  • Juvenil masculí: 13ª posició.
  • Aleví femení: 11ª posició.
  • Aleví masculí: 13ª posició.
  • Benjamí mixte: 13ª posició.

Les competicions regulars les reprendrem el segon cap de setmana de gener. Mentrestant, pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.