Actualitat

Un mes de setembre farcit de torneigs per preparar la nova temporada de waterpolo

Durant aquest mes s’han disputat diferents torneigs internacionals i nacionals de waterpolo, amb la presència de diferents equips del nostre Club, amb la finalitat de començar a preparar-se per la nova temporada.

A principis de mes, a Lloret de Mar, es va celebrar la 5ª edició del “Be Water My Friend”, en categoria infantil i cadet.

El principal objectiu de la BWMF Cup, és motivar a les noies i nois en la pràctica del waterpolo i fer la promoció i difusió del nostre esport en els cinc continents, entre tots els clubs del món.

El Club Natació Rubí va competir en totes dues categories amb tres equips: en categoria infantil ho va fer amb un equip masculí, i en la categoria cadet ho va fer amb dos equips, un masculí i un femení.

Tots els nostres equips van realitzar un gran torneig assolint la següents classificacions:

  • Equip infantil masculí: 8ª posició de 20 clubs participants, premi al Fair Play.
  • Equip cadet femení: 4ª posició de 13 equips participants. Destaquem a la Carlota Alonso com a màxima golejadora del torneig i a la Elena Ruiz escollida en l’equip ideal.
  • Equip cadet masculí: 13ª posició de 18 equips participants.

També durant la mateixa setmana es va disputar la tercera edició del “Barcelona Internacional Turbo Cup”, en categoria juvenil masculina, organitzat per l’acadèmia Internacional de Waterpolo amb seu a Barcelona “BIWPA”. Aquesta acadèmia ofereix programes complerts d’entrenament i campaments d’alt rendiment, adreçats a esportistes de tot el món de 14 a 18 anys que desitgin millorar la seva tècnica.

L’equip masculí del CN Rubí va assolir la 7ª posició final de 16 equips participants.

D’altra banda, a Barcelona, durant aquest cap de setmana passat, es disputava el V Torneig Lluís Giralt del Club Natació Sant Andreu. En aquest torneig participàvem amb quatre equips, els infantils femení i masculí i dos equips alevins, també masculí i femení. La classificació ha vingut donada pel còmput total dels resultats dels quatre equips. D’aquesta manera el Club Natació Rubí ha quedat en tercera posició.

Per la seva part, l’equip juvenil masculí ha participat en la primera edició del torneig organitzat pel CN Granollers, el “I CNG Youth Cup”. L’equip entrenat pel Dani Gomez ha assolit la tercera posició de 10 equips participants.

L’enhorabona a totes i tots els nostres waterpolistes!

Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.