Actualitat

Últimes cites de la secció de natació abans de setmana santa

Dissabte al matí es va disputar la 6a jornada de la lliga alevina al Club Natació Minorisa. En categoria masculina es van disputar els 1500 lliures i els 200 braça, mentre que en categoria femenina les proves van ser els 200 lliures i els 200 papallona. Tots els nostres nedadors i nedadores van tenir uns bons resultats en aquesta penúltima jornada, abans de la qual es trobaven en la 55a posició de la lliga. Els resultats es poden consultar accedint aquí.

Per la tarda, l’equip absolut de natació es va desplaçar fins a Caldes de Montbui per disputar el II Trofeu Primavera. Les proves a disputar van ser, en categoria masculina els 200 metres braça i en femenina els 200 metres lliures. En total van ser set esportistes del Club que hi han participat, sis noies i un noi. La majoria dels nostres esportistes van rebaixar les seves marques personals, apropant-se en algun cas a les marques mínimes per participar al Campionat de Catalunya. L’enhorabona! Consulta els resultats en aquest enllaç.

A dia d’avui, els més petits de l’escola esportiva, els benjamins i pre-benjamins, continuen preparant la prova de nivell que es disputarà aquest dissabte a les instal·lacions del Club Esportiu Àgora, una prova on s’avaluen els aprenentatges i els diferents elements tècnics i que, en cas de superar-la, els donarà opcions per participar a la Final Territorial (Campionat de Catalunya).