Actualitat

La selecció del Vallès de natació, amb components del CN Rubí, subcampiona a la Final per Delegacions

El passat cap de setmana 12 i 13 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Molins de Rei la Final per Delegacions, una competició amb un format diferent a l’habitual on cada delegació, composada pels clubs de les comarques que la formen, competia amb la resta per ser la millor de Catalunya. Dissabte van disputar aquesta competició els nedadors/es absoluts, júniors i infantils, on cada membre de la selecció disputava unes proves per arribar a la màxima puntuació possible. El Club Natació Rubí va ser representat per les nedadores Silvia Martí, que va disputar les proves de 50 i 100 metres lliures i els 100 metres braça, i la Júlia Guillem que va disputar les proves de 50 i 100 metres esquena. També van formar part del relleu de 4×50 metres lliures i 4×50 metres estils. Al final de la jornada, la Delegació del Vallès va acabar subcampiona amb 2.322, només superada per la Delegació del Baix Llobregat amb 2.395. Les classificacions i els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

Diumenge era el torn de la selecció benjamina i alevina, la qual comptava amb 4 nedadors i nedadores del Club (Aran Pina, Claudia Gomez, Fabio Cagigos i Noa Montero) que va quedar 4a amb 2623 punts superada a les últimes proves per la Delegació de Tarragona, la qual acabar la jornada amb 2782 punts. Els quatre representants del Club van nedar els 50 metres papallona i braça en el cas dels benjamins i els 100 metres papallona i braça en el cas dels alevins, proves seleccionades per sorteig abans de l’inici de la competició. Una gran millora en puntuació respecte la temporada anterior i una gran experiència per a tots els nedadors/es. Moltes felicitats! Consulta els resultats i classificacions aquí.

D’altra banda, els dies 8 i 9 de maig la nedadora Silvia Martí de l’equip absolut es va traslladar fins a Jaén per disputar el Campionat d’Espanya Universitari de natació. La Silvia va participar-hi en les proves de 50, 100 i 200 metres lliures representant a la Universitat Oberta de Catalunya, aconseguint la seva millor classificació amb un quart lloc en els 200 lliures. L’enhorabona per la classificació en aquest campionat i esperem que hagis gaudit d’aquesta experiència!

Finalment, els benjamins i pre-benjamins van celebrar dissabte l’última jornada de la lliga catalana al Club Natació Parets, jornada molt important per acabar de definir els rànquings i guanyar-se un lloc dins de la Final Territorial (Campionat de Catalunya) que tindrà lloc el proper mes de juny. Els nedadors/es del 2007 van disputar els 200 metres lliures i esquena i el relleu de 4×50 estils mixtes, i els nedadors/es del 2008 van nedar els 200 metres estils i 4×50 metres estils mixtes. Per part dels més petits, nascuts/des l’any 2009 van nedar els 100 metres estils i lliures i el relleu de 4×50 metres estils conjunta. Consulta els resultats aquí.

Aquest cap de setmana els alevins es desplaçaran a Manresa per disputar la primera i única jornada de Fons i Estils, on nedaran els 200 metres estils i els 400 metres lliures i tindran l’última oportunitat de la temporada per classificar-se pels Campionats de Catalunya d’Estiu. L’equip màster també competirà aquest cap de setmana al XX Trofeu Natació Màster de Girona, última etapa del Circuit Català de Trofeus Màster. Molta sort!

El calendari complert es pot consultar en aquest enllaç.