Actualitat

Quarta posició per al Juvenil Femení de waterpolo al Campionat d’Espanya

Durant el cap de setmana passat es va disputar a Terrassa, el Campionat d’Espanya de waterpolo femení en categoria juvenil.

El nostre equip juvenil femení de waterpolo va tenir una destacadíssima actuació, assolint una més que meritòria 4ª posició.

Les noies del David Martin, van tenir un molt bon inici de campionat imposant-se, de manera consecutiva a tres equips madrilenys. De manera clara al CN Ciudad de Alcorcón per 13-2 i de manera mes justa al AR Concepció per un ajustat 9-7 i al CD Boadilla per 11-8. A les semifinals ens vam creuar amb l’equip amfitrió en CN Terrassa, on en un gran partit les nostres joves esportistes van caure per la mínima 8-7. Amb aquest resultat vam disputar la tercera posició al CE Mediterrani, on després de finalitzar el partit amb un empat a 9 gols, va haver de decidir la tanda de penals. Finalment el nostre equip va assolir aquesta quarta posició que rubrica una molt bona temporada; terceres a la lliga regular i al Campionat de Catalunya i aquesta quarta posició al Campionat d’Espanya.

L’enhorabona a tot l’equip tècnic i jugadores. Felicitats!