Actualitat

Presentada la 6a edició de les 100×100 del Club Natació Rubí i inscripcions obertes

El Club Natació Rubí organitza cada primer cap de setmana de l’any un esdeveniment en forma d’entrenament obert tant per a les seccions del club com a qualsevol altre club o nedadors que vulguin afrontar el repte, que enguany arriba a la seva 6a edició.

Amb la motivació de ser el primer repte de l’any, es proposa que cada nedador realitzi 100 sèries de 100 metres cadascuna, dividint els esportistes en diferents grups. Cada grup té establert un temps de sortida, més exigent o menys, depenent del seu nivell. Existeixen 4 nivells, el primer amb un temps de sortida cada 2’ 15”, el nivell 2 amb sortida cada 2’, nivell 3 amb sortida cada 1’ 45” i el nivell 4 amb sortida cada 1’ 30”. A més, cada 25 repeticions hi ha descansos especials de 5 minuts.

Si creus que no pots completar les 100 sèries no tens excusa per faltar-hi! Tens 3 opcions: pots realitzar menys sèries o descansar les que necessitis, pots fer-les de 50 o 75 metres, o pots buscar el número de persones que vulguis i fer un equip de relleus (cada persona nedarà 1 sèrie, 2, 5, 8…).

Tots els participants rebran una bossa de participació a l’inici amb un petit avituallament tant sòlid com líquid per consumir durant i al final del repte, on hi haurà un petit esmorzar. També, seguint la dinàmica de les edicions anteriors, cada participant rebrà un diploma de participació al finalitzar l’esdeveniment.

L’edició d’enguany tindrà lloc el dissabte 5 de gener de 2019 de 8:30 h. a 12:30 hores. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en aquest enllaç. Cost d’inscripció:

 • Inscripcions del 19 de novembre al 16 de desembre:
  • Socis del Club:5 €.
  • No socis del Club:5 €.
 • Inscripcions del 17 de desembre al 4 de gener:
  • Socis del Club:5 €.
  • No socis del Club:5 €.
  • IMPORTANT! A les inscripcions realitzades després del 2 de gener no se’ls garanteix tenir la bossa del participant i el diploma de participació.

T’apuntes al primer repte de l’any?