Actualitat

Peñiscola, Banyoles i El Prat de Llobregat, seus de les competicions de l’equip de triatló la setmana passada

La setmana passada va ser important per a la secció de triatló a nivell d’activitat. Dimecres dia 1 es va competir al XXIV Triatló del Prat per Equips, que enguany també era el Campionat Nacional de Catalunya per equips. El Club va estar representat amb quatre equips, un al Campionat Nacional de Catalunya i tres a la proba OPEN (un masculí i dos mixtes).

Equip Masculí

L’equip elit format per Fernando Garrocho, Alejandro Delgado, Francesc Martínez, Francisco Rafael Trenado i Eduard Gonzalez que competia al CNC no va poder puntuar degut a que la prova es va suspendre per un greu accident durant la cursa en bicicleta, on no es van veure implicats cap dels nostres triatletes. Per la seva part, a la prova OPEN els resultats van ser els següents:

  • L’equip masculí format per Ricard Valenzuela, Carlos Pardos, Manolo Gonzalez i Jordi Garcia va quedar en 19ª posició.
  • L’equip mixte A format per Xavier Rodriguez, Jose Luis Lopez, Andrea Celada, Adelardo Gallego i Toni Venteo va quedar en 23ª posició.
  • L’equip mixte B format per Ferran Garrocho, Rafael Hierro, Marisol Almeida, Gerardo Blanco i Daniel Olmo va quedar en 21ª posició.

L’enhorabona a totes i tots!

Equip Mixte A

Equip Mixte B

Per una altra banda, a la Comunitat Valenciana, va tenir lloc dissabte el Infinitri Half Triatlhon Peñíscola, amb vuit representants del Club. Els nostres representants van ser: Samuel Madrid (150è), Ricard Valenzuela (158è), Carlos Pardos (171è), Francesc Martinez (411è), José Luiz Lopez (513è), Toni Venteo (553è), José Mendez (647è) i Lluís Plaza (795è). Per equips els nostres triatletes van assolir la 22ª posició. Felicitats!

Infinitri Half Triatlhon Peñíscola

L’última parada de l’equip va ser diumenge al XV Triatló B de Banyoles, també Campionat Nacional de Catalunya però en aquest cas Absolut, on l’equip format per Fernando Garrocho (25è de la general i 6è en categoria V1M), Xavier Matarín (83è de la general i 51è en categoria absoluta), Rafael Hierro (110è de la general i 40è de la categoria V1M), Xavier Rodriguez (134è de la general i 10è en categoria V2M) i Rafael Trenado (no finalitzat), van acabar en una meritòria 14a posició com a Club. Felicitats!

Els resultats i classificacions es poden consultar en aquest enllaç.

XV Triatló B de Banyoles