Actualitat

Nova jornada de natació pels més petits del Club

El passat dissabte dia 7 d’abril els benjamins i pre-benjamins de l’Escola Esportiva estaven citats al Club Natació Minorisa en una jornada matinal per disputar la 6a jornada i 4a jornada respectivament de la lliga catalana.

Per part dels benjamins, que abans d’aquesta jornada milloraven una posició a la classificació per clubs fins a la 32ª, van competir en les proves de 400 m. Lliures o 200 m. Lliures depenent de l’edat, els 200 m. Braça i els 4×50 m. Lliures mixtes. D’altra banda, els pre-benjamins, que baixaven una posició a la lliga fins a la 47ª abans d’aquesta jornada, van nedar els 50 m. Papallona, els 50 m. Esquena i el relleu de 4×50 m. Lliures mixte.

Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.

A dia d’avui, els més petits de l’escola esportiva continuen preparant la prova de nivell que es disputarà aquest dissabte a les instal·lacions del Club Natació Sabadell, una prova on s’avaluen els aprenentatges i els diferents elements tècnics i que, en cas de superar-la, els donarà opcions per participar a la Final Territorial (Campionat de Catalunya).

Aquest dissabte també competirem a Caldes de Montbui en la 5ª jornada de la lliga catalana infantil i el I Trofeu de Primavera Júnior i Absolut, mentre que els màsters tenen una cita al CN Granollers en el “OPEN Aquamàsters”. Molta sort a tots els nostres nedadors i nedadores!