Actualitat

Nou rècord absolut de natació del Club en els 100 metres lliures assolit per Silvia Martí

El passat dissabte dia 24, les nostres instal·lacions van acollir més de 80 nedadors i nedadores per disputar la 6a jornada de la lliga catalana alevina. La jornada va comptar amb la participació de nedadors i nedadores del CN Minorisa, CN Badia, CN Parets, CN Sallent, CE Europa Sports Center i CN Rubí.

L’equip aleví, que abans d’aquesta jornada es situava a la 62a posició de la lliga, va disputar una gran competició en aquesta penúltima jornada de lliga on tots els nedadors/es van millorar els seus temps intentant sumar els màxims punts possibles per millorar la posició a la lliga i classificar-se així en un bon grup per la Copa Catalana del proper mes de juny.

També es va disputar a la capital vallesana el trofeu de primavera per a les categories infantil, júnior i absolut. Les tres nedadores del club que van participar-hi, Silvia Martí, Júlia Aguilera i Júlia Guillem, van tenir una molt bona actuació. Destaquem la Sílvia Martí que va batre el record del club absolut en els 100 metres lliures en piscina de 50 metres. Felicitats!

Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç. Aquests dies de setmana santa s’atura l’activitat competitiva de la secció de natació, que continuarà entrenant per a les properes cites del calendari.