Natació Artística

Ara al Club també tens la opció de realitzar cursos infantils de Natació Artística. Moltes nenes gaudeixen d’aquest esport tan complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. La natació artística consisteix en realitzar soles, en parella o en equip una coreografia de moviments a l’aigua i al ritme de la música. És un esport que garanteix l’espectacle i entusiasma al públic.

Cada any, entrenadores i nenes preparen amb molta il·lusió una exhibició dels seus aprenentatges per a familiars i amics en un festival a final de curs.

Horaris i preus

Un cop feta la prova d’accés, l’entrenadora us informarà del grup d’entrenament al que haureu d’inscriure a la nena.

Horaris

Grup 1 Dimarts i dijous 17:45 h – 19:15 h
Grup 2 Dimarts i dijous 19:15 h – 20:45 h
Divendres 18:45 h – 20:15 h

Quotes

    Preu mensual
Grup 1 Soci/a 34,15 €
No soci/a 45,55 € *
Grup 2 Soci/a 44,55 €
No soci/a 60,10 € *

Calendari d’activitats 2018/2019

INICI 3 de setembre de 2018 FINALITZACIÓ 30 de juny de 2019

 

Els dies festius de l’activitat seran tots els festius nacionals i locals i el dijous dia 7 de desembre del 2018.

Normativa del curset

  • Equipament: Per poder assistir als cursets de sincronitzada cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany, ulleres de piscina i pinces pel nas. Marqueu tot amb el nom de la nena.
  • Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l’hora de començar les classes.
  • Entrada: 15 minuts abans del començament del curset es podrà accedir als vestidors. Només podrà accedir un acompanyant per cursetista per ajudar-lo a canviar-se de roba.
  • Vestuaris: les nenes es canviaran als vestuaris indicats el primer dia de classe (la informació estarà penjada a l’entrada). El grup 1 s’haurà d’esperar dins fins que les entrenadores les vagin a recollir i al finalitzar la sessió les acompanyaran al mateix vestuari. Les nenes dels grups 2 hauran d’estar a l’hora d’inici de l’activitat a la piscina 1 per començar l’escalfament. A l’hora de la sortida les acompanyaran les entrenadores al vestuari establert.
  • Objectes personals: Es recomana no deixar cap bossa ni roba al vestidor. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.

Si algun pare o mare vol parlar amb les entrenadores ho haurà de fer, en el cas de les petites, abans de començar l’entrenament i en el cas de les grans després de la classe, sempre i quan hi hagi temps i no s’interfereixi en la puntualitat a l’hora de començar la sessió.

Normativa de pagament

* Drets d’inscripció: Els no socis hauran de pagar 15,70 € en concepte de matrícula del curs 2018-2019 i 1,70 € per la compra del carnet d’accés a la instal·lació.

  • Pagaments: Els pagaments es realitzaran de forma automàtica mensualment a través del compte bancari. En cas de no continuar l’activitat, cal avisar abans de la facturació (dia 20 del mes anterior) per evitar que sigui emès el següent rebut.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.