Actualitat

Millores de la instal·lació – Agost 2018

Aquest agost el Club realitzarà una reforma completa de les dutxes dels vestuaris generals. Es canviaran les rajoles i els fenòlics de les dutxes, s’instal·laran nous dipòsits d’acumulació d’aigua, un grup de pressió més eficient, noves canonades i sondes d’aigua, i a més, unes noves calderes de gas de condensació. A més, s’ampliarà el número de guixetes i es milloraran els bancs. És a dir, es realitzarà una millora important dels vestuaris per donar, com sempre, el millor servei al millor preu.

Afectació:

Del 30 de Juliol al 2 de Setembre els vestuaris generals romandran tancats per les obres. El Club adequarà  la recepció del Club com a guarda roba provisional, i es podran utilitzar els vestuaris col·lectius de cursets per canviar-se i dutxar-se.

L’accés a la piscina 1 es realitzarà per la porta que hi ha al costat de la recepció, just davant del servei de fisioteràpia. Per tant, si sou usuaris de la piscina 1 us haureu de canviar als vestuaris col·lectius de cursets, deixar la bossa a recepció i passar per davant de recepció per entrar a la piscina.

D’altra banda, i degut a la substitució de les calderes, del 13 al 16 d’agost no hi haurà aigua calenta a la instal·lació i del 30 de juliol al 19 d’agost pot haver-hi afectacions en l’escalfament de les piscines interiors.

La resta d’espais funcionaran amb normalitat. És a dir, si sou socis usuaris de la piscina d’estiu, sala d’activitats dirigides o sales de fitness us haureu de canviar als vestuaris col·lectius, deixar la bossa a recepció i fer ús de l’espai corresponent.

Els socis i sòcies que tingueu guixetes llogades intenteu treure el què necessiteu abans del 30 de Juliol, però deixeu el candau posat per mantenir-les reservades.

A partir del 3 de Setembre els vestuaris generals es podran utilitzar amb tota normalitat.

Disculpin les molèsties, treballem per millorar el Club.