Actualitat

Més de 115 nedadors/es es desplacen al Club Natació Rubí per disputar la 5a jornada de la lliga catalana benjamina i 3a pre-benjamina

Dissabte les nostres instal·lacions van acollir més de 115 nedadors i nedadores de 4 clubs per disputar la 5a jornada de la lliga catalan benjamina i la 3a pre-benjamina.

Els més petits de l’escola esportiva van demostrar que continuen progressant en tots els elements necessaris per fer front a la propera cita important, la prova de nivell benjamina on s’avalua l’assoliment dels diferents elements tècnics i els donarà opcions per participar a la Final Territorial (Campionat de Catalunya).

Actualment els benjamins es troben a la 33ª posició a la lliga baixant tres posicions, mentre que els pre-benjamins ocupen la 47a posició millorant un lloc a la classificació. Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.

Aquest cap de setmana l’equip absolut disputarà la 4a jornada Circuit Català de Trofeus (XXII Trofeu CN Sabadell) mentre que els màsters es desplaçaran fins a Lleida per disputar la 8a etapa Circuit Català de Trofeus Màsters (XX Trofeu CE INEF Lleida).