Actualitat

Manresa, Sabadell i Sallent, seus de les competicions de natació del passat cap de setmana

Dissabte passat es van disputar tres competicions de natació, per una banda, al matí es va celebrar la 2ª jornada de la lliga absoluta i infantil, a les piscines del CN Minorisa (Manresa), amb l’objectiu de millorar la 64a posició en la que es troba l’equip actualment de cara a les següents fases.

A la tarda, el centre de la natació va ser al CN Sabadell on es disputava el XXII Fons i estils Màsters, la 4a etapa del Circuit Català de Trofeus Màsters, amb la presència de dos dels nostres màsters: l’Arlet Oliveras que va nedar els 400 estils i el Sebastian Ybarra amb els 400 lliures. Els resultats i classificacions es poden consultar aquí.

També a la tarda l’equip benjamí de l’escola esportiva es va desplaçar a Sallent per disputar la 2a jornada de la lliga catalana, on actualment ocupen la 26a posició. Els nostres joves esportistes van disputar les proves de 100 m. esquena, 50 m. Papallona, 100 m. papallona i el relleu de 4×50 m. Lliures. Consulta en aquest enllaç tots els resultats i classificacions.