Actualitat

L’equip de triatló s’emporta dos pòdiums i un gran cap de setmana a les diferents proves del Sailfish Costa Brava 2018

El cap de setmana passat, a Sant Pere Pescador, es va disputar el “Sailfish Costa Brava 2018” amb la presència de cinc triatletes del Club Natació Rubí. L’esdeveniment, està compost de tres proves: un aquatló dissabte i un triatló de distància olímpica i un de mitja distància diumenge que tenen com a principal característica permetre als nostres triatletes gaudir anualment d’un gran cap de setmana en equip.

En l’Aquatló de dissabte, hi van participar en Fernando Garrocho assolint la 9a posició de la general, en Toni Venteo que va acabar 12è, en Rafael Hierro en 29a posició i en Xavier Rodriguez 18è.

Diumenge, en la prova “Half” destaquem l’actuació del Fernando Garrocho, que va assolir la 12ª posició a la general i la 3r en la seva categoria pujant al podi. L’enhorabona! La resta de participants van ser: Xavier Rodriguez (152è a la general i 5è de la categoria M/50), Rafael Hierro (97è a la general i 30è de la categoria M/40) i Toni Venteo (213è a la general i 17è en categoria M/50). En la prova “Ballena”, la Laura Pérez va ser la nostra única representant, assolint la 26ª posició a la general i una més que meritòria 3ª posició en la categoria absoluta. Felicitats!

Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

Aquest diumenge tindrà lloc a les instal·lacions de Can Rosés, la presentació dels diferents equips del Club de les tres disciplines esportives: natació, waterpolo i triatló.  Els més de 200 esportistes del Club i equips tècnics, estan convocats per fer-se les fotografies oficials de la temporada que tot just comença i .

Us convidem a venir per donar suport i ànims a tots els nostres esportistes, de cara a la nova temporada. Us hi esperem!