Actualitat

L’Aleví A de waterpolo s’emporta el bronze del II WP Kids Tour

L’equip femení de waterpolo ha iniciat la temporada diputant la Copa Catalunya. Els resultats de l’equip han estat els següents:

CN MINORISA 9 – 30 ABSOLUT FEMENÍ
ABSOLUT FEMENÍ 20 – 3 CN MINORISA
ABSOLUT FEMENÍ 14 – 18 LA SIRENA CN MATARÓ
LA SIRENA CN MATARÓ 21 – 17 ABSOLUT FEMENÍ

 

Aquesta competició  a inici de temporada serveix de preparació de cara a la Divisió d’Honor, on les nostres jugadores tenen dipositades totes les il·lusions per millorar la posició obtinguda la temporada anterior i per que les noves incorporacions vagin adaptant-se a les seves noves companyes i a l’equip tècnic.

D’altra banda, dos equips alevins del Club, format per nenes i nens dels anys 2007/2008, han disputat durant el cap de setmana passat (22 i 23 de setembre) la segona edició del “WP Kids Tour”, que s’ha disputat a Lloret de Mar. Destaquem la tercera posició de l’equip Aleví A. L’enhorabona!

El “WP Kids Tour” és un conjunt de torneigs de categoria Benjamí (2009-10), Aleví (2007-08) i Infantil (2005-06), que es disputen al llarg de tot el territori nacional i que té com a objectiu promocionar el waterpolo entre els més petits, així com la formació en valors, la convivència entre els participants i la diversió.

A més de l’experiència esportiva, es porten a terme activitats complementàries i paral·leles per donar una major importància al temps d’oci de les nenes i nens participants.

Durant el mateix cap de setmana, també s’ha celebrat la tradicional “Gabon Kopa” en categoria absoluta masculina a Leioa (Bizkaia). L’equip entrenat per Dani Gómez a quedat en la quarta posició, a l’espera de l’inici de la temporada regular.

Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.