Actualitat

L’Absolut Masculí de waterpolo s’emporta 3 punts importants davant el CN Molins de Rei que el situen tercer a 1a Divisió Nacional

Dissabte passat el primer equip absolut de waterpolo es va imposar 5-8 a la sempre complicada piscina del CN Molins de Rei. Els nois del Dani Gomez van realitzar un bon partit superant a un dels equips més potents de la lliga. Amb aquest resultat l’equip es situa en tercera posició, a tres punts del primer i supera al CN Molins que abans ocupava la segona plaça.

També l’equip Absolut Masculí B es va imposar 10-14 al CW Sant Adrià, consolidant-se en la primera posició de la classificació.

Per la seva part, l’equip femení va caure de manera contundent (4-21) contra les actuals campiones de la competició, el CN Sabadell. Després d’aquesta jornada, les noies del David Martin, queden en la cinquena posició igualades amb el quart equip de la classificació, el CN Sant Feliu.

Altres resultats:

Aquest dissabte, l’equip masculí s’enfrontarà a Can Rosés a partir de les 18.15 h al primer classificat, el CN Sant Feliu, amb la intenció d’escurçar distàncies i apropar-se al capdavant de la classificació. L’equip femení, també té un compromís molt important a la piscina del CN Terrassa a partir de les 16 h en el que serà un emocionant derbi vallesà.

Consulta tots els resultats en aquest enllaç i el calendari complert aquí.