Actualitat

L’Absolut masculí de waterpolo recupera la primera posició a 1a Divisió i el femení assegura la permanència a Divisió d’Honor

Dissabte passat els dos primers equips absoluts de waterpolo van assolir els seus objectius. L’equip masculí es va imposar per dos gols de diferència (9-7), al CN Sant Feliu. Amb aquest resultat i combinat amb la derrota del ARCC Lineal de Madrid, els nois del Toni Aguilar recuperen la primera posició de la classificació, distanciant-se a tres punts de l’equip madrileny i a l’espera del enfrontament directe d’aquest dissabte a partir de les 18 h a Madrid, i que decidirà en part, quin dels dos equips assoleix l’ascens directe a la màxima categoria del waterpolo espanyol.

Per la seva part, les noies del CN Rubí van aconseguir un empat molt valuós, ja que aquest punt els hi dona la permanència matemàticament a la màxima divisió estatal. Aquest resultat de 10-10 contra el CN Sant Feliu, permetrà a l’equip afrontar els dos últims partits amb la tranquil·litat necessària per mirar de sumar més punts i millorar la posició de la temporada anterior.

L’enhorabona als dos equips i al cos tècnic per la gran tasca realitzada!

La resta de resultats han estat els següents:

Totes les classificacions es poden consultar en aquest enllaç i el calendari complert es pot trobar aquí.