Actualitat

L’Absolut Masculí A de waterpolo recupera el lideratge de 1a Divisió Nacional

Dissabte passat el primer equip absolut de waterpolo es va desplaçar fins a Granollers per intentar apropar-se al capdavant de la classificació. El nois del Dani Gomez van realitzar un molt bon partit, imposant-se a l’equip del Vallès Occidental amb un clar 5-12. Aquest bon resultat, combinat amb la derrota del fins a les hores primer classificat, el CN La Latina de Madrid davant del CN Molins de Rei, ens ha permès de recuperar provisionalment la primera posició de la classificació. Aquest cap de setmana del Pont de la Puríssima, l’equip tindrà descans per preparar el proper enfrontament contra el CN Askartza de Bilbao, que es disputarà a Can Rosés el dissabte dia 15.

També el segon equip masculí s’enfrontava en la competició catalana al CN Granollers. El resultat va ser positiu pels nostres waterpolistes (8-10), que també amb aquesta victòria han assolit la primera posició de la lliga.

L’enhorabona a tots dos equips i els equips tècnics pels resultats assolits!

Altres resultats:

El David de Requesens, waterpolista de la categoria cadet del Club, ha estat convocat amb la selecció espanyola cadet de l’any 2004, per participar en una estada al CAR de Sant Cugat on es disputaran uns entrenaments amb la selecció Italiana. Aquest entrenaments es duran a terme del 6 al 9 de desembre. Felicitats i molta sort!

Consulta tots els resultats en aquest enllaç i el calendari complert aquí.