Actualitat

L’Absolut Masculí A acaba subcampió de la 1a Divisió Nacional de waterpolo

Dissabte passat es va disputar l’última jornada de la 1ª Divisió Nacional masculina de waterpolo i el Club es va desplaçar fins a Sevilla per enfrontar-se al cuer de la categoria. Els nostres waterpolistes es van imposar de manera contundent al CD Dos Hermanas amb un resultat molt ampli (10-25). El nostre equip ha assolit finalment la segona posició del campionat, igualant la mateixa classificació que la temporada anterior. Ha estat una gran temporada on els nostres joves esportistes i entrenadors han competit de manera exemplar, esforçant-se fins l’últim partit. L’enhorabona a tots i totes els que ho heu fet possible!

Per la seva part, l’equip femení va disputar la penúltima jornada a Can Rosés contra el CE Mediterrani. Va ser un partit molt disputat on l’equip barceloní va acabant imposant-se per 8-13. Tot i la derrota, l’equip ha assolit la segona millor classificació de la seva història, la cinquena posició. El partit d’aquest dissabte contra el CN Moscardó, penúltim a la classificació, serà a partir de les 16.30 h a Can Rosés, i serà el colofó a una fantàstica temporada on totes les noies han sabut mantenir un gran nivell i competitivitat. L’enhorabona a elles i a l’equip tècnic, felicitats!

A Croàcia, els nostres jugadors Llibert Vinyes, Eric Hoyas, Izan Garcia, Mario Pino i l’entrenador Daniel Gómez han participat al prestigiós torneig Tomo Tournament Udovicič, celebrat a la piscina del VK Jug CO, amb la selecció Be Water My Friend, finalizant en una 13ena posició. Sense cap dubte una gran experiència!

Llibert Vinyes, Eric Hoyas, Daniel Gómez, Izan Garcia i Mario Pino a Croàcia

La resta de resultats han estat els següents:

Cadet Masculí VS CN Mataró 5-9
CN Sant Feliu VS Infantil Femení 9-5
Juvenil Femení VS CN Catalunya 4-5

 

Aquesta setmana, el nostre waterpolista David de Requesens ha estat convocat per la Federació Catalana de Natació al Programa de Detecció de Talents i Seguiment Català de Tecnificació de la categoria cadet que tindrà lloc aquest dijous 2 de maig al CAR de Sant Cugat.

Pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.