Actualitat

L’Absolut Femení de waterpolo es situa en una privilegiada 3a posició a Divisió d’Honor després de la victòria a l’EW Zaragoza

Aquest últim cap de setmana ha estat molt profitós pels tres equips absoluts de waterpolo del Club:

L’equip femení es desplaçava a Saragossa per enfrontar-se a un dels equips de les últimes posicions de la classificació, l’EW Zaragoza. Es preveia un partit molt complicat, degut a la situació de l’equip contrari i a les dimensions d’una piscina molt més petita. Les noies del David Martin van estar molt concentrades i al final es van imposar per la mínima 7-8, en un enfrontament molt igualat on els cinc gols de l’Ariadna Ruiz, escollida MVP del partit, i el 62,5% d’efectivitat en superioritat van ser dos dels pilars d’aquest triomf. Amb aquest resultat l’equip es situa en una privilegiada 3ª posició. Felicitats!

Per la seva part, l’equip masculí s’enfrontava a Can Rosés al CW Sevilla, amb la intenció de sumar uns punt que els permetés seguir estant dins les places capdavanteres de la classificació. En un partit molt disputat, l’equip es va imposar per un ajustat 8-6 mantenint-se en la quarta posició a un punt del segon classificat i a tres del primer. Felicitats!

També el segon equip masculí va assolir una victòria molt treballada contra el CN Badia (11-10), que els ha permès col·locar-se en primera posició de la lliga. L’enhorabona!

La resta de resultats han estat els següents:

Aquest dissabte els dos primers equips de waterpolo miraran d’assolir uns bons resultats que els permeti seguir ocupant aquestes places. L’equip masculí s’enfrontarà al CN Molins de Rei, a la ciutat del Llobregat, a partir de les 18 h i el femení s’enfrontarà a les actuals campiones, el CN Sabadell, a Can Rosés a partir de les 19.45 h. Molta sort a tots dos equips!

Totes les classificacions es poden consultar dins de la fitxa de cada equip en el menú “Seccions”.