Actualitat

L’Absolut Femení de waterpolo a semifinals de la XXIII Copa de S.M. La Reina Premaat per tercer cop en la seva història

Aquest cap de setmana s’ha disputat la XXIII edició de la Copa de S.M. La Reina Premaat de waterpolo a les instal·lacions del CN Sant Feliu. Les nostres waterpolistes han realitzat una esplèndida copa, arribant a disputar per tercer cop en la seva història unes semifinals d’aquesta competició.

El divendres dia 8, l’equip es va enfrontar en els quarts de final a la EW Zaragoza. Es preveia un partit molt dur i disputat tal com va succeir a la lliga. En una remuntada final de les noies d’en David Martín, l’equip es va imposar per 8-11 amb una gran actuació de la nostra jugadora Ariadna Ruiz que va marcar 8 dels 11 gols de l’equip. Aquesta victòria els hi va permetre accedir a les semifinals. Amb l’èxit ja assolit, en aquesta fase ens vàrem tornar a creuar amb el CN Sant Andreu amb el resultat final de 6-14, que ens deixa un bon regust i la convicció de que estem treballant de manera correcte. Moltes felicitats a totes les jugadores i a l’equip tècnic per la gran temporada que estan realitzant, l’enhorabona!

Aquest dissabte ens enfrontarem al CN Mataró, a la capital del maresme a partir de les 15:30 h, amb la intenció de repetir el resultat de la primera volta.

Per la seva part, l’equip masculí continua amb dinàmica guanyadora. Dissabte en el seu desplaçament a Madrid es va imposar de manera clara al CN la Latina amb un  9-13. Amb aquest resultat els nois del Dani Gómez continuen encapçalant la classificació juntament amb el CN Sant Feliu. Aquest cap de setmana tenen descans per la celebració de la Copa del Rei.

Altres resultats han estat:

Pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.