Actualitat

La nedadora Arlet Oliveras, campiona d’Espanya màster a Pontevedra

Durant el passat cap de setmana s’ha disputat el XXV Campionat d’Espanya OPEN d’Hivern de Natació Màsters, a la piscina Rías do Sur de Pontevedra. Han competit representant al Club, l’Arlet Oliveras i en Sebastian Ybarra. L’Arlet ha tornat a pujar al pòdium en tres ocasions, proclamant-se en una d’elles Campiona d’Espanya i medalla d’or en la prova dels 200 m. papallona en la categoria de +25. Els altres dos pòdiums han estat una segona posició i medalla d’argent a la prova dels 400 m. estils, i la tercera posició amb medalla de bronze en els 200 m. esquena. En els 100 m. esquena va assolir la cinquena posició. Moltes felicitats campiona!

Per la seva part, en Sebastian també va tenir una molt bona actuació en la categoria +45, quedant en la 8ª posició en els 400 m. lliures i els 100 m. esquena, i en la 10a posició en els 100 m. lliures. Moltes felicitats!

Arlet Oliveras i Sebastian Ybarra a Pontevedra

Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.

D’altra banda, els benjamins van participar dissabte a la tarda en un entrenament de la delegació del Vallès al CE Europa Sports Center de cara a la preparació de la Final per Delegacions, amb el CN Parets, CN Caldes, CN SEK Catalunya, CE Europa Sports Center, CN Santa Perpètua, CN Pinetons Cardedeu, CN Granollers, CN Badia i el CN Cerdanyola.

Entrenament benjamí conjunt Delegació del Vallès