Actualitat

Una jornada amb tensió per l’absolut masculí de waterpolo

Divendres es va disputar el partit avançat corresponent a la 13ª jornada de la 1ª Divisió Nacional entre el CN Rubí i el CN Montjuïc. Va ser un enfrontament molt dur i amb molta tensió. L’equip barceloní es va imposar 11-13, en un partit on els nostres waterpolistes no van saber gestionar les emocions i van caure en la provocació de l’equip rival. Amb aquest resultat l’equip suma la segona derrota consecutiva, fet que fa que s’escurcin les distàncies entre els equips capdavanters. A l’espera de la celebració de la resta de partits, l’equip continua en la primera posició però sense l’avantatge que tenien fa tres jornades.

Per la seva part i després d’un petit descans, l’equip femení es desplaça aquest dissabte a Sevilla per disputar un partit transcendental contra el CD Dos Hermanas, últim de la classificació, de cara a guanyar opcions per mantenir la categoria. Aquest partit servirà de preparació abans de disputar la fase final de la Copa de la Reina que tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 18 de febrer a Barcelona. Molta sort! El calendari complert es pot trobar aquí.

La resta de resultats han estat els següents:

Volem destacar també la participació del David de Requesens (2004) i l’Elena Ruiz (2004) en el seguiment català de tecnificació infantil, dins del Programa de Detecció de Talents, que tindran lloc al Centre d’Alt Rendiment Esportiu en diferents cites des del passat dia 5 fins al 14 de febrer.

Totes les classificacions es poden consultar en aquest enllaç.