Actualitat

Intens cap de setmana de waterpolo amb 4 vistòries on l’Absolut Masculí A aconsegueix acabar amb la bona trajectòria del CN Sant Feliu

Dissabte passat el primer equip absolut de waterpolo s’enfrontava a Can Rosés al líder de la competició, el CN Sant Feliu. En un partit molt disputat, els nois del Dani Gomez es van imposar 9 a 6, assolint igualar a la classificació a l’equip del Llobregat a la segona posició. Aquest dissabte ens enfrontarem al CN Granollers, amb la intenció de sumar els punts necessaris que ens permetin d’apropar-nos al capdavant de la classificació.

Per la seva part l’equip femení no va tenir una bona actuació i va perdre contra el CN Terrassa, amb un clar 12-7. Ara les nostres waterpolistes ocupen la setena posició, igualades a punts amb les cinquenes i sisenes classificades.

Els altres resultats van ser:

Tres jugadores del primer equip femení del Club han estat seleccionades per la Real Federació Espanyola de Natació per participar en els entrenaments de seguiment de talents que tindran lloc a Las Palmas de Gran Canaria, del 14 al 19 de desembre. Felicitem i a la vegada desitgem molta sort a la Raquel Prieto, l’Ariadna Ruiz i la Paula Rutgers per aquesta gran oportunitat!

Equip Aleví A durant el partit del passat cap de setmana