Actualitat

Inscripcions obertes pel V Duatló de Rubí

Des del passat dia 1 de febrer ja es troben obertes les inscripcions per a la 5a edició del Duatló de Rubí, que enguany es disputarà a la nostra ciutat el proper diumenge 11 de març.

Per aquesta edició, des del Club Natació Rubí i l’Ajuntament de Rubí hem modificat la modalitat del Duatló de distància Olímpica a distància Sprint, fet que disminueix la distància dels tres trams amb l’objectiu de fomentar la participació de més esportistes de la nostra ciutat. Amb el centre neuràlgic de la prova a la Rambla del Ferrocarril, els nous circuits traslladen el primer i l’últim tram de cursa a peu (5 km i 2.5 km) al barri de les torres i del 25 de setembre, oferint una experiència pel centre de la ciutat i una altra envoltats de natura, mentre que el segon tram en bicicleta (20 km) consta de dues voltes per la C-1413a i pel polígon industrial de Cova Solera.

També, com a novetat d’aquesta edició i per fomentar la participació de la ciutat, es posa a disposició de tots els participants un servei de lloguer de bicicleta per poder disputar la prova en cas de no tenir-ne. Si t’agrada córrer i anar en bicicleta i tens ganes de superar-te, participa enguany en una de les duatlons més reconegudes del territori i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat!

Les inscripcions s’han de realitzar al web de la prova www.duatlorubi.com o al web de la Federació Catalana de Triatló www.triatlo.org.