Actualitat

Gran cap de setmana de triatló amb 11 triatletes participant al Triathlon Vitoria-Gasteiz

Emmarcada dins dels actes de la Festa Major de Rubí, el dissabte 30 de juny es va disputar la 30ª edició de la cursa de fons de Sant Muç. En aquesta tradicional cursa van competir quatre esportistes el CN Rubí, dues noies i dos nois. En categoria femenina van ser la Laura Perez, que va assolir la primera posició i la Mª José Taboada que va quedar en la quarta posició. En categoria masculina l’Eduard Gonzalez va quedar segon i el Ricard Valenzuela cinquè.

Durant el cap de setmana passat es va celebrar el tradicional Triatló de Vitòria – Gasteiz, a la capital de la comunitat autònoma d’Euskadi i del territori foral d’Àlaba. La prova, en la qual es podien escollir dues distàncies: la HALF (1/2 Ironman) i FULL (Ironman), va comptar amb la presència de 11 triatletes del Club, convertint-se en tot un èxit de participació del Club i un gran cap de setmana d’equip en una prova d’aquestes característiques.

Els nostres representants a la FULL van ser: Carles Marce, José Luis Lopez, Lluis Plaza, Carlos Pardo, Xavier Rodriguez, Jose Mendez, Ricard Valenzuela, Rafael Hierro i Fernando Garrocho, mentre que a la HALF van competir el Toni Venteo i el Jordi Tey. Tots ells van poder gaudir d’una competició excepcional.

També el mateix cap de setmana es va disputar el “Altriman-Half” als pirineus francesos, amb la participació de Ruben Benisa (204è), Xavier Matarin (185è) i Samuel Madrid (80è).

Els resultats i classificacions es poden consultar en aquest enllaç.

L’enhorabona a tots per la seva gran actuació. Felicitats!