Actualitat

Gran actuació de les noies de natació sincronitzada a la primera fase de la competició escolar del CEEB

Els passats dies 10 i 24 de març, a la piscina Sant Jordi es va celebrar la primera fase de la competició escolar del CEEB (Consell Esportiu Escolar de Barcelona) de natació sincronitzada, en la que es valoren les figures individuals i les rutines tècniques. Els tres equips que van competir del Club Natació Rubí van realitzar un gran paper posant tot l’entusiasme i esforç que les caracteritza.

L’equip de les més grans, dirigit per l’entrenadora Mònica Boneu, va aconseguir pujar al podi en una meritòria 3ª posició en Rutines tècniques. A més, Maria Rey i Anna Zarza van quedar primeres en figures en les seves corresponents categories, i Gisela Heras tercera.

L’equip de nedadores de la Mar va aconseguir la màxima puntuació dels jutges en rutines, però no van poder pujar al podi per detalls tècnics de la categoria en la que van competir. Tot i així, van fer una magnífica actuació i van demostrar el nivell que tenen.

La Baru i les seves nenes, a la categoria A2, van quedar primeres en rutines tècniques, i l’Eider Camacho i la Carolina Garcia es van emportar el segon i tercer lloc en figures individuals, tot això, fruit de la gran feina que fan en els entrenaments.

La propera prova, de rutines lliures, es preveu també molt positiva. Felicitats per aquests primers resultats i continueu treballant i gaudint d’aquest esport així, noies!