Actualitat

Èxit de participació en el VII Triatló Infantil de Rubí

El passat diumenge 8 de juliol es va celebrar a les instal·lacions esportives de Can Rosés la 7a edició del Triatló Infantil de Rubí, activitat organitzada pel Club Natació Rubí i emmarcada dins de les activitats de la Festa Major de la ciutat.

En un dia magnífic, varen ser 160 nens i nenes d’edats compreses entre el 7 i 14 anys que es van apropar a Can Rosés per passar-s’ho d’allò més coneixent el triatló en aquesta prova no competitiva. A l’acabar, tots van rebre la medalla de participació i la bossa amb els diferents obsequis.

La prova va disputar el tram de natació a les piscines del Club Natació Rubí, la cursa a peu a les pistes d’atletisme de la Unió Atlètica Rubí, i el tram ciclista pels voltants de Can Rosés. Enguany, l’objectiu era fomentar la participació rubinenca, fet que s’ha aconseguit amb un 13% més d’infants de la ciutat.

Des del Club Natació Rubí volem agrair als més de 60 voluntaris/es que van fer possible la prova, així com a l’Ajuntament de Rubí, la Federació Catalana de Triatló, la Policia Local i Protecció Civil per la seva predisposició i professionalitat a l’hora de vetllar per la seguretat de la prova, la Unió Atlètica Rubí i als diferents patrocinadors per la seva imprescindible col·laboració. Moltes gràcies!