Actualitat

Els cadets masculí i femení de waterpolo es proclamen campions del Torneig Internacional Club Natació Sant Andreu

El passat dilluns 25 de juny es va disputar el Campionat de Catalunya de waterpolo en categoria alevina. El CN Rubí va quedar enquadrat en el grup B, juntament amb el CN Barcelona, el CN Atlètic-Barceloneta i el CN Sant Andreu. El nostres joves waterpolistes van quedar tercers de grup, sense opcions d’accedir a la fase final.

Per la seva part, els més petits del club, els benjamins, van començar la seva participació al Campionat de Catalunya el dimecres 27 de juny. El CN Rubí va quedar enquadrat al grup B amb els següents equips: CN Mataró, CN Anglès-Figueres, CN Granollers, CN Atl. Barceloneta i UE Horta. Els nostres waterpolistes van assolir la segona posició, empatats a punts amb el primer i tercer classificats. Aquest resultat els va permetre de diputar la fase final i assolir una fantàstica 6ª posició. L’enhorabona!

També durant el 2, 3 i 4 de juliol, es va disputar el Torneig Internacional de waterpolo Club Natació Sant Andreu, en categoria cadet. Els dos equips cadets del CN Rubí, masculí i femení, es van proclamar campions, realitzant un gran torneig. Felicitats!

Tots els resultats i classificacions de la setmana es poden consultar en aquest enllaç i el calendari complert es pot trobar aquí.