Actualitat

Els benjamins i alevins de waterpolo, quarts i catorzens al prestigiós torneig HaBaWaBa

HaBaWaBa és un acrònim anglès que significa “Happy Baby Water Ball”, que simbolitza l’alegria d’un nen practicant “l’esport que es juga amb la pilota a l’aigua”. El torneig va ser creat per “Waterpolo Development” amb la idea d’expandir el waterpolo i promoure els valors de l’esport i la seva convivència.

Va ser organitzat per primera vegada el 2008 i, fins ara, s’ha celebrat deu vegades a Itàlia, amb edicions a Grècia i Amèrica del Nord.

El HaBaWaBa és el torneig de waterpolo més important i visible entre els nens i nenes de categories de formació a tot el món.

L’esdeveniment ha arribat a Espanya de la mà de la Real Federació Espanyola de Natació, que ha confiat en l’Acadèmia Internacional de l’Aigua de Barcelona (BIWPA) per a l’organització del “HaBaWaBa Espanya” a Barcelona, ​​en el marc del 33è Campionat d’Europa de Waterpolo 2018.

Com no podia ser d’altre manera, el CN Rubí ha participat amb dos equips mixtes, un benjamí i un aleví. L’equip benjamí a assolit la quarta posició i l’aleví ha quedat segon de la lliga “Silver”. Tots els nostres joves esportistes han gaudit d’un gran ambient i han pogut conviure amb nens i nenes d’altres clubs en un marc incomparable. L’enhorabona!

Tots els resultats es poden consultar aquí.

D’altra banda, les waterpolistes de categoria juvenil del Club Paula Rutgers i Ariadna Ruiz, han estat convocades per Real Federació Espanyola de Natació per participar en els entrenaments de preparació de la selecció nacional juvenil, que tindran lloc del 30 de juliol al 26 d’agost al CAR de Sant Cugat. Felicitats!