Actualitat

Elena Ruiz, campiona d’europa cadet amb la selecció espanyola

La waterpolista del Club Elena Ruiz s’ha proclamat Campiona d’Europa en categoria cadet amb la selecció Espanyola de waterpolo. El Campionat s’ha disputat a la ciutat Russa de Kirishi durant la setmana passada.

La selecció espanyola, que va arribar a la final amb arguments per disputar-la, tenia una papereta complicadíssima davant les amfitriones russes. Però si alguna cosa tenen les waterpolistes espanyoles és que no s’arronsen tot i la dificultat.

La final va començar amb el primer quart a favor de l’equip amfitrió (3-2) per després durant el segon quart remuntar i acabar al descans amb el partit empatat. Durant la segona meitat de l’enfrontament, la selecció espanyola va arribar a anar perdent 10-8 a manca de 2’14” per la conclusió, però amb un gran esforç i amb  un gol a última hora de la nostra waterpolista Elena Ruiz, igualava el partit per anar a la tanda final dels penals. Va ser aquí, on també l’Elena posava el 13-14 que els va donar la victòria final després que les russes fallessin el seu penal.

A més, l’Elena va ser escollida MVP del campionat, juntament amb la Mariona Terre que va ser escollida millor portera.

L’enhorabona a l’Elena pel gran campionat realitzat i a tot l’equip per l’èxit assolit. Felicitats campiones!