Actualitat

El Half Empuriabrava i el Campionat de Catalunya de Clubs de triatló posen punt i final al mes de maig

Diumenge passat es va disputar a la capital del maresme, el XVIII Triatló de Mataró i Campionat de Catalunya de Clubs. Des del CN Rubí vàrem participar amb dos equips, un femení format per la Laura Pérez, la Maria Costas i la Roser Mejias, i un masculí compost per l’Oriol Olivan, el Samuel Madrid, l’Edu Gonzalez i l’Adelardo Gallego.

L’equip femení no va poder puntuar degut a un accident en el tram de bicicleta que va patir la Maria Costas. La Laura Perez va assolir la 14ª posició en la general femenina i la 8ª en categoria absoluta, i la Roser Mejias la 86ª i 37ª respectivament. Felicitats!

Per la seva part l’equip masculí si que va poder puntuar com equip, assolint la 40ª posició. A nivell individual els resultats tant a la classificació general com de la seva categoria de tots els components van ser:

  • Oriol Oliván: 139ª de la general i 69ª en categoria absoluta.
  • Samuel Madrid: 168ª de la general i 24ª en categoria V1M
  • Eduard Gonzalez: 184ª de la general i 29ª en categoria Sub-23
  • Adelardo Gallego: 208ª de la general i 35ª en categoria V1M.

L’enhorabona a tots!

També diumenge es va disputar a la costa brava el “HALF EMPURIABRAVA” de mitja distància. El Jordi Garcia va ser el nostre representant, assolint la 134ª posició a la general i la 66ª en la categoria absoluts. Felicitats!

Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.