Actualitat

El Duatló de Rubí revalida el títol de prova de referència dins del duatló català

Diumenge passat es va disputar la cinquena edició de la Duatló de Rubí. La modalitat d’enguany s’ha fet en modalitat Sprint i no en l’Olímpica com en edicions anteriors, i enguany formava part de la Copa Catalana. La prova, que ha comptat amb 270 participants, xifra inferior a la d’altres edicions però que ha satisfet les expectatives, ha estat tot un èxit organitzatiu. Aquest canvi de format volia apropar la prova a la ciutat, per fer-la més accessible i fomentant així la participació de la ciutadania.

Els atletes Ivan Limia en categoria masculina, i Anna Flaquer en categoria femenina, han estat els guanyadors d’aquesta cinquena edició de la Duatló de Rubi 2018.

El Club Natació Rubí va competir amb dos equips, un femení i un masculí. L’equip femení no va poder puntuar degut a una indisposició de l’atleta Mª José Taboada. A nivell individual la Laura Perez va assolir una gran tercera posició a la classificació general femenina amb un temps de 1:10:25 i la Maria Costas la 23ª en 1:22:48. Per la seva part l’equip masculí format per Carlos Pardos (57è – 1:05:02), Jordi Garcia Tey (109è – 1:10:04) i Toni Venteo (187è – 1:19:35), va assolir la 24ª posició per equips. Els resultats complerts es poden consultar en aquest enllaç.

Tots els nostres esportistes van gaudir d’una gran experiència a la seva ciutat, on van sentir els ànims i l’escalf de les persones que es van apropar per animar-los.

La prova, organitzada juntament pel Club Natació Rubí, l’Ajuntament de Rubí i la Federació Catalana de Triatló, va ser presenciada per molta gent al carrer.

Des del club volem agrair als més de 100 voluntaris i voluntàries, a la Policia Local i a Protecció Civil, per la seva predisposició i professionalitat a l’hora de vetllar per la seguretat i el bon fi de la prova. També volem agrair la col·laboració dels diferents patrocinadors i col·laboradors de la prova, l’Ajuntament de Sant Cugat i el Servei Català de Trànsit.

Moltíssimes gràcies a tots i totes, sense el seu ajut seria impossible de fer aquest esdeveniment tant important per a la ciutat.