Actualitat

El Club organitza un any més la cistella solidària per a les famílies més necessitades

Amb el lema “Ajudar és un instint natural” s’ha impulsat des dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya la desena edició del Gran Recapte.

El Banc dels Aliments i les entitats col·laboradores com el Club Natació Rubí, volem posar en valor el treball que es realitza per dignificar la pobresa. Segons el darrer estudi de l’INE de l’any 2016, a Catalunya 990.318 persones, el 13.2% de la població, estaven en situació de pobresa. D’aquestes, 320.816 en pobresa severa.

Per aquest motiu, des del Club, portarem a terme la recollida d’aliments per a les famílies més necessitades de la nostra ciutat des del 26 de novembre al 2 de desembre. Fem una crida a totes les sòcies i socis del club que vulguin contribuir en aquesta acció solidària aportant un dels aliments bàsics que s’indiquen a continuació per ordre d’importància: llet, sucre, farina, arròs, pasta, cereals, llegums, conserves de peix, oli, cacau en pols… Es poden deixar a la recepció del club de la mateixa manera que en les anteriors edicions.

Us ho agrairan!