Actualitat

El Club Natació Rubí i la waterpolista Paula Rutgers, guardonats a la XVII Diada de la Natació Catalana

La Federació Catalana de Natació va lliurar aquest passat dilluns a la nit els seus guardons anuals, els quals ja són un clàssic pels esports aquàtics de casa nostra, a la XVII Diada de la Natació Catalana.

La nit va començar amb les entregues als millors clubs catalans, entre els quals el CN Rubí, es va endur el premi al 15è millor club de Catalunya. El CN Rubí va estar representat pel president, el Sr. David Ortiz, que va ser qui va recollir el premi, i el vocal de la Junta Directiva Santiago Ruiz.

Les competicions internacionals amb presència catalana també van rebre guardons, així doncs la Selecció Espanyola Femenina Júnior, amb totes les medallistes catalanes, també van pujar a l’escenari de EL BORN, entre les quals hi era la nostra waterpolista i portera de la selecció, Paula Rutgers.

La DIADA la va rubricar el director general dels 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo Barcelona 2018, Eugeni Ballarín, que amb el WOPIT (la mascota del Campionat), va presentar les novetats del Campionat i va explicar com es desenvoluparà la competició continental aquest mes de juliol a les Piscines Picornell.

Volem donar l’enhorabona a tots i totes les components del nostre club, aquest és un èxit de l’esforç de tots ells. Felicitats!