Actualitat

Doble cita per a la secció de natació a Caldes de Montbui

El passat dissabte dia 10 de febrer des d’alevins fins absoluts estaven citats al Club Natació Caldes per disputar, d’una banda, la 5a jornada de la lliga catalana alevina i d’altra el I Trofeu d’Hivern.

Per part dels alevins, que abans d’aquesta jornada baixaven una posició a la classificació per clubs fins la 64a, van competir en les proves de 200 m. Papallona, 200 m. Braça i 4×50 m. Estils, mentre que els infantils, júniors i absoluts, van disputar un gran ventall de proves per completar la seva preparació de cara a properes jornades de lliga.

Cal destacar que des dels més petits fins als més grans van realitzar importants millores dels seus registres.

D’altra banda, el Club Natació Catalunya va organitzar la V edició del Combo Màster de natació, jornada que forma part del Circuit Català de Trofeus de Natació Màsters. La nostra representant en aquesta competició ha estat l’Arlet Oliveras, que va nedar els 100 papallona en 1:13.53 i els 100 esquena en 1:15.66, prova en la qual va assolir el primer lloc i rècord del campionat. Moltes felicitats!

Tots els resultats es poden consultar aquí en el cas dels infantils, júniors, absoluts i màsters o en aquesta altra pàgina en el cas dels alevins, mentre que les properes cites del calendari es poden consultar en aquest enllaç.