Actualitat

David de Requesens viatja a Niza per disputar el torneig classificatori pel Campionat d’Europa amb la selecció espanyola cadet

Després d’una setmana de descans, l’equip absolut femení disputarà un transcendental partit contra el CN Sant Feliu aquest dissabte a partir de les 19.45 h a les nostres instal·lacions. Aquest enfrontament serà clau per acabar de definir la classificació final i millorar la setena posició assolida la temporada anterior, actualment els dos equips ens trobem igualats a punts. No us el perdeu, us hi esperem!

Per la seva part, l’equip absolut masculí va caure a casa davant de la UE Horta, per una ajustadíssim 8-9. Aquest dissabte el nois del Dani Gomez visiten la piscina del CN Montjuic. Molta sort!

D’altra banda, el nostre waterpolista David De Requesens, que ha estat convocat i seleccionat per la Real Federació Espanyola de Natació per disputar amb la selecció espanyola Cadet el torneig classificatori pel Campionat d’Europa. Aquest torneig, que s’ha disputat a la ciutat francesa de Niza durant aquest cap de setmana, ha acabat amb l’equip espanyol primer del seu grup classificatori. L’enhorabona David!

La resta de resultats van ser els següents:

Pots consultar la resta de resultats en la fitxa de cada equip i el calendari complert aquí.