Actualitat

Daniel Gómez serà el nou entrenador del primer equip absolut de waterpolo masculí per la temporada 2018/2019

Després de la retirada del Toni Aguilar “Nin” com a entrenador del primer equip de waterpolo, en Daniel Gómez serà el màxim responsable del primer equip masculí per la temporada 2018/2019. El Dani ha estat sempre vinculat al nostre club i ha estat sense cap dubte l’alumne més avantatjat del “Nin”. Des del club li desitgem tota la sort del món i tot el suport per aquesta nova etapa que esdevé molt il·lusionant.

D’altra banda, dissabte passat el CN Vallirana va organitzar el trofeu aleví de waterpolo, amb la participació dels següents clubs: CN  Molins, CN Minorisa, CN Vallirana A, CN Sant Feliu Masculí CN Caldes, CN Sant Feliu Femení, CN Vallirana B i el CN Rubí. Els nostres joves esportistes van assolir una meritòria quarta posició final. Felicitats!

Tots els resultats i classificacions de la setmana es poden consultar en aquest enllaç.

Aquesta setmana, de dimecres a dissabte es disputarà a les Piscines Municipals de Montjuïc, a Barcelona, el Torneig HaBaWaBa Spain, un dels torneigs de waterpolo formatius més importants a nivell mundial que arriba a Barcelona dins del marc dels 33ns Campionats d’Europa de Waterpolo 2018. El Club hi estarà representat per dos equips, un benjamí i un aleví. Molta sort cracks!

Els resultats es podran seguir mitjançant aquesta web i el calendari es pot trobar aquí.