Actualitat

Comencen els preparatius pel V Duatló de Rubí

La Duatló de Rubí ja té data, el proper 11 de març la ciutat tornarà a acollir una de les duatlons més reconegudes del territori i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat.

Els veïns de Rubí podran gaudir a partir de les 10 del matí d’una competició que enguany es disputarà en distància sprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2.5 km per finalitzar la prova. En aquesta edició s’espera una participació d’uns 350 esportistes.

La prova, organitzada pel Club Natació Rubí i escollida l’any 2014 com el 2n millor duatló nacional als premis Finixer, compta amb col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i diferents associacions de la ciutat. Per aquesta edició es necessita la col·laboració de més de 150 voluntaris per tal que sigui possible. Si voleu col·laborar amb la Duatló només cal que feu la inscripció en aquest enllaç i el dia de la prova podreu viure la prova des de dins, a més de rebre l’esmorzar, la samarreta de la prova, una bossa d’obsequis i participar en diferents sorteigs per a tots els voluntaris/es.

Les inscripcions per la prova s’obriran el proper dia 1 de febrer al web www.duatlorubi.com.