Actualitat

Comencen els preparatius pel VI BFAST Duatló de Rubí

La Duatló de Rubí ja té data, el proper 17 de març la ciutat tornarà a acollir una de les duatlons més reconegudes del territori i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la ciutat.

Els veïns de Rubí podran gaudir a partir de les 10 del matí d’una competició que enguany es tornarà a disputar en distància sprint, amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2.5 km per finalitzar la prova. En aquesta edició s’espera una participació d’uns 400 esportistes.

La prova, organitzada pel Club Natació Rubí i escollida l’any 2014 com el 2n millor duatló nacional als premis Finixer, compta amb col·laboració de l’Ajuntament de Rubí, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i diferents associacions de la ciutat. Per aquesta edició es necessita la col·laboració de més de 150 voluntaris per tal que sigui possible. Si voleu col·laborar amb la Duatló només cal que feu la inscripció a www.duatlorubi.com i el 17 de març podreu viure la prova des de dins, a més de rebre l’esmorzar, la samarreta de la prova, una bossa d’obsequis i participar en diferents sorteigs per a tots els voluntaris/es.

Com a novetat d’enguany, la marca de roba esportiva BFAST donarà nom al Duatló de Rubí i es convertirà en el principal patrocinador d’una de les proves esportives més importants de la ciutat. Des del Club Natació Rubí, volem donar la benvinguda a BFAST al Duatló de Rubí i agraïm la seva confiança convençuts de que serà un gran acord per ambdues parts.

Després d’aquest acord, el BFAST Duatló de Rubí ja arrenca el compte enrere per la celebració de la sisena edició, on centenars de duatletes participaran en aquesta gran festa esportiva del diumenge 17 de març.

Les inscripcions per la prova s’obriran el proper dia 1 de febrer al web www.duatlorubi.com.