Actualitat

Cap de setmana intens per a la secció de natació

Aquest últim cap de setmana ha estat molt intens pel que fa a competicions de natació. Dissabte a Caldes de Montbui es van disputar conjuntament dues proves amb participació de nedadores i nedadors del CN Rubí, la 5ª jornada de la lliga infantil i el trofeu primavera. Tots els nostres esportistes van realitzar unes molt bones competicions.

Mentrestant a Granollers, el nedador Ferran Balcells competia en el “OPEN Aquamàsters”, aquesta prova és la 11a etapa del Circuit Català de Trofeus Màsters.

Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

També dissabte, 21 nedadors i nedadores de les categories benjamina i pre-benjamina de natació van realitzar la prova de nivell a les instal·lacions del CN Sabadell. Aquesta prova, que avaluen els diferents tècnics de la Federació Catalana de Natació, consta de diferents blocs d’elements tècnics a realitzar amb l’objectiu d’arribar a les categories superiors amb la tècnica adequada. Cada bloc erroni suposa la suma de 8 segons més en el rànquing de la Final Territorial (Campionat de Catalunya), els quals poden perjudicar la seva posició per poder participar-hi. Els resultats de la prova es poden consultar aquí.

Els propers dies 12 i 13 de maig es celebrà al CN Molins de Rei la Final per Delegacions, una competició amb un format diferent a l’habitual on cada delegació, composada pels clubs de les comarques que la formen, competeix amb la resta per ser la millor de Catalunya. Per a la delegació del Vallès, a la qual pertany el CN Rubí, han estat convocades la Silvia Martí i Júlia Guillem de la categoria absoluta, la Noa Montero en categoria alevina i l’Aran Pina, Fabio Cagigos i Claudia Gomez en categoria benjamina.

L’enhorabona i esperem que gaudiu d’aquesta experiència!