Actualitat

CAMPIONS! El cadet masculí de waterpolo s’emporta el III Torneig Nacional Poloamig@s i l’infantil femení aconsegueix la 4a posició en el IV Women Spring Cup

Durant l’últim cap de setmana i coincidint amb el pont del 1 de maig, dos equips de les categories inferiors de la secció de waterpolo del CN Rubí van participar en un torneig internacional i un altre a nivell nacional.

Un equip cadet masculí va participar al III Torneig Nacional Cadet Poloamig@s que es va disputar a Saragossa, a les instal·lacions del EM El Olivar. Un torneig que va reunir 250 esportistes de 6 Comunitats Autònomes diferents i en el qual els nostres joves waterpolistes van protagonitzar un excel·lent campionat assolint la primera posició i proclamant-se campions d’aquesta edició amb un joc impecable. Una victòria amb gran mèrit donats els rivals als que s’han enfrontat, uns equips ja clàssics d’aquest torneig. L’enhorabona a tot ells i a l’equip tècnic!

També un combinat de jugadores en categoria infantil del CN Rubí i del CN Badia, van participar al IV Women Spring Cup que va tenir lloc a Lloret de Mar, assolint una meritòria 4ª posició. Felicitats a totes petites campiones!

Amb aquests resultats es constata que els components dels equips de les categories inferiors del Club pugen amb molta força garantint el futur del nostre esport i els èxits esportius del Club. Moltes gràcies i molta força per continuar treballant per assolir els vostres reptes tan esportius com personals.

Els resultats de les diferents fases es poden consultar en aquest enllaç.