Actualitat

Arriba a la ciutat el BFAST Duatló de Rubí 2019, organitzat pel Club Natació Rubí

El Duatló de Rubí tornarà a recórrer els nostres carrers el proper diumenge 17 de març en la seva 6a edició. La nostra ciutat tornarà a acollir un dels duatlons més reconegudes del territori i una de les proves més importants de les que transcorren pels carrers de la Rubí, que enguany s’ha rebatejat amb el nom de BFAST Duatló de Rubí com a conseqüència del nou patrocini d’aquesta empresa d’equipament esportiu.

Els veïns de Rubí podran gaudir a partir de les 10 del matí d’una competició que enguany tornarà a disputar-se en distància sprint, amb el centre neuràlgic a la Rambla del Ferrocarril i amb un circuit format per una primera cursa a peu de 5 km pels barris de Les Torres i el 25 de setembre, 20 km de ciclisme per la carretera comarcal C-1413a i 2.5 km per finalitzar la prova de nou en els barris de Les Torres i el 25 de setembre. Com a novetat, s’ha modificat lleugerament el primer tram, que ara passarà per la zona del Rubí Forma i la plaça del Doctor Pearson. D’aquesta manera, s’ha volgut eliminar revolts i dissenyar un recorregut més net i atractiu.En aquesta edició s’espera una participació d’uns 400 esportistes.

La prova, organitzada pel Club Natació Rubí i escollida l’any 2014 com el 2n millor duatló nacional als premis Finixer, compta amb col·laboració de l’Ajuntament de Rubí i de Sant Cugat, la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, diferents associacions i més de 150 voluntaris de la ciutat.

Les inscripcions estaran obertes fins el proper dimecres 13 de març. Informació i inscripcions a www.duatlorubi.com. No us el perdeu!