Actualitat

Arlet Oliveras, subcampiona de la VII Copa Marnaton Edreams Barcelona 2 km

El passat diumenge, els alevins de l’Escola Esportiva van participar al II Trofeu Ciutat de Manresa organitzat pel Club Natació Minorisa. Les proves que van disputar van ser diverses depenent de cada nedador/a i l’objectiu principal d’aquesta competició era competir en piscina de 50 metres, cosa que no és possible realitzar en els entrenaments o competicions habituals durant la temporada. Competir en piscines d’aquestes dimensions, ens serviran per preparar les properes cites que es disputen en aquest tipus de piscina com per exemple els Campionats de Catalunya d’Estiu. Els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

També diumenge es va disputar a la platja de la Barceloneta la VII Copa Marnaton Edreams Barcelona en la distància de 2 km. Dos esportistes del Club van participar realitzant un molt bon paper. En categoria femenina, l’Arlet Oliveras va competir molt bé assolint la 2a posició en la categoria general femenina i la 1a en la categoria de més de 18 anys amb un temps de 29:46.40. En categoria masculina el Sebastian Ybarra va realitzar una gran cursa assolint la 8a posició en la seva categoria de més de 40 anys i la 35ª a la general amb un registre de 34:55.20. Moltes felicitats!

Aquest cap de setmana, els benjamins i pre-benjamins del club disputaran la seva última jornada de lliga on actualment es troben en la 32a i 46a posició respectivament. També es disputarà aquest cap de setmana la Final per Delegacions al CN Molins de Rei, una competició amb un format diferent a l’habitual on cada delegació, composada pels clubs de les comarques que la formen, competeix amb la resta per ser la millor de Catalunya. Molta sort als 6 esportistes del Club seleccionats per disputar-la i a tota la delegació del Vallès!