Actualitat

Ariadna Ruiz convocada per disputar el Mundial Juvenil de waterpolo amb la selecció espanyola

La selecció femenina juvenil disputarà a partir d’avui dilluns 27 d’agost fins al diumenge 2 de setembre el Mundial de la seva categoria a Belgrad. Sèrbia serà l’escenari de la millor competició del món femenina de categoria juvenil. Les 16 millors seleccions del planeta buscaran l’or en una de les capitals del waterpolo mundial com és Sèrbia. El CN Rubí està d’enhorabona ja que la nostra waterpolista Ariadna Ruiz està entre les seleccionades per disputar el mundial. Des del Club la felicitem i li desitgem tota la sort en aquesta oportunitat!

L’equip que dirigeix Javi Aznar ha quedat enquadrat en el Grup A juntament amb Itàlia, Sèrbia i Canadà. Les convocades per viatjar a Belgrad són les següents: Alejandra Aznar, Ruth Ariño, Paula Nieto, Mireia Guiral i Silvia Morell (CN Sant Andreu), Gisela Farré (CN Sabadell), Elena Camarena i Paula Camus (CDN Boadilla), Olga Descalzi i Sandra Domene (CN Terrassa), Ariadna Ruiz (CN Rubí), Andrea Arias (CN Madrid Moscardó) i Clara Díaz (CE Mediterrani).

El calendari de la fase de grups d’Espanya és el següent:

  • Dilluns 27 d’agost: Espanya – Sèrbia (18:10 h).
  • Dimarts 28 d’agost: Espanya – Canadà (20:40 h).
  • Dimecres 29 d’agost: Espanya – Itàlia (16:30 h).

També, a partir de diumenge i durant tota la setmana vinent diferents categories de waterpolo disputaran la VI Be Water My Friend Cup Under 15 i Under 13 a la Piscina Municipal de Lloret de Mar. Els calendaris i resultats a temps real es podran consultar en aquest mateix web.