Actualitat

L’Aleví masculí de waterpolo es proclama campió del XXXIII Trofeo Rafael Feliz

Durant el cap de setmana passat es va disputar a Saragossa el tradicional trofeu Rafael Feliz de waterpolo, per a nens i nenes de categoria alevina. El CN Rubí va participar amb dos equips alevins, un femení i un masculí. En total van ser 16 equips els que van participar en aquest torneig: CDN Boadilla, CN Caldes, Stadium Casablanca, Waterpolo Castelló, Stechome (Antiguo Donostia), CN Helios, CD Larraina, CW Morvedre, EM El Olivar, DN Portugalete, CN Rubí A, CN Rubí B, CDW Turia, Urbat Urkotronik Ike, EW Zaragoza A i EW Zaragoza B.

L’equip masculí del CN Rubí va assolir la primera posició proclamant-se campió del torneig i el femení, en la que va ser la seva primera participació, va quedar en una meritòria 14ª posició. L’enhorabona a tots i totes!

Per la seva part el primer equip masculí de waterpolo va perdre el seu enfrontament de la Copa Federació contra el CN Catalunya (9-17).

Tots els resultats i classificacions de la setmana es poden consultar en aquest enllaç i el calendari complert es pot trobar aquí.