Natació Sincronitzada

Ara al Club també tens la opció de realitzar cursos infantils de Natació Sincronitzada. Moltes nenes gaudeixen d'aquest esport tan complet que combina la natació, la gimnàstica i la dansa. La natació sincronitzada consisteix en realitzar soles, en parella o en equip una coreografia de moviments a l'aigua i al ritme de la música. És un esport que garanteix l'espectacle i entusiasma al públic.

Cada any, entrenadores i nenes preparen amb molta il•lusió una exhibició dels seus aprenentatges per a familiars i amics en un Festival a final de curs.

Aquesta temporada el CN Rubí ofereix 20 places més per a nenes de 6 a 11 anys que vulguin aprendre a fer aquest esport. Només cal saber nedar i tenir ganes.

Horaris i preus

Un cop feta la prova d'accés, l'entrenadora us informarà del grup d'entrenament al que haureu d'inscriure a la nena.
Grup 1
Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
17:45h - 19:15 h        
Grup 2
Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte
19:15h - 20:45 h        
18:45h - 20:15 h          
Quotes Grup 1 Preu mensual
Soci

32,85 €

No Soci *

43,80 €

Quotes Grup 2 Preu mensual
Soci

42,85 €

No Soci *

57,80 €

Calendari d'Activitats 2016 - 2017

INICI

5 de setembre de 2016

FINALITZACIÓ

30 de juny de 2017

El Club romandrà tancat tots els festius nacionals i locals.

Normativa Curset

Equipament: Per poder assistir als cursets de sincronitzada cal portar banyador, barnús, xancles, casquet de bany, ulleres de piscina i pinces pel nas. Marqueu tot amb el nom de la nena.

Puntualitat: Es demana màxima puntualitat a l'hora de començar les classes.

Entrada: 15 minuts abans del començament del curset es podrà accedir als vestidors. Només podrà accedir un acompanyant per cursetista per ajudar-lo a canviar-se de roba.

Vestuaris: les nenes es canviaran als vestuaris indicats el primer dia de classe (la informació estarà penjada a l'entrada). Els grups 1 s'hauran d'esperar dins fins que les entrenadores les vagin a recollir i al finalitzar la sessió les acompanyaran al mateix vestuari. Les nenes dels grups 2 hauran d'estar a l'hora d'inici de l'activitat a la piscina 1 per començar l'escalfament. A l'hora de la sortida les acompanyaran les entrenadores al vestuari establert.

Objectes personals: Es recomana no deixar cap bossa ni roba al vestidor. El Club no es fa responsable dels objectes perduts.

Si algun pare o mare vol parlar amb les entrenadores ho haurà de fer ,en el cas de les petites, abans de començar l'entrenament i en el cas de les grans després de la classe, sempre i quan hi hagi temps i no s'interfereixi en la puntualitat a l'hora de començar la sessió.

Normativa Pagament

Drets d'inscripció: Els no socis hauran de pagar 15 € en concepte de matrícula del curs 2016-2017 i 1,60 € per la compra del carnet d'accés a la instal•lació.

Pagaments: Els pagaments es realitzaran de forma automàtica mensualment a través del compte  bancari. En cas de no continuar l’activitat, cal avisar abans de la facturació (dia 20 del mes anterior) per evitar que sigui emès el següent rebut.

El Club Natació Rubí es reserva el dret de modificar la programació dels cursets de natació en funció de les seves necessitats.